Frizerske  usluge

Helen seward
Helen Sevard istražuje i razvija čitav niz proizvoda u kući uz pomoć entuzijaznog i preciznog osoblja tehničara i stručnjaka za formulu proizvoda sa zajedničkim ciljem - dobijanje inovativnih proizvoda visokih performansi koji poboljšavaju rad frizera. Proizvodnja se vrši u skladu sa strogim metodama, primenom sertifikovanih procedura i obezbeđivanjem najviših standarda kvaliteta na svakom Faza procesa. Helen Sevard je uvek privukao svoje poreklo u razvoju svog poslovanja, i zapravo, većina svojih resursa nalazi u Italiji - kreativnosti, tehnologiji, materijalima i sirovinama.
Svaki novi proizvod je sinteza prirode i tehnologija, tradicija i inovacije. Prirodni sastojci iz mediteranskog basena u kombinaciji sa tehnički naprednim aktivnim sastojcima i zatvorenim U praktičnom, modernom paketu koji nudi vrhunskim alatima za kosu stilove u skladu sa najnovijim trendovima.
Helen Sevard kreira i razvija sopstvene modne kolekcije poboljšane pomoću tehničke i stilske podrške, a takođe nudi i kompletan, pouzdan program obuke Koji prate stiliste u svojoj Rast kao profesionalci i obezbeđuju im alatke da svoje salone daju veću vidljivost. Proizvodi koji su neophodni vašoj kosi.

Keratinsko ispravljanje kose

Trajno ispravljanje kose keratinom ima mnogo prednosti, nakon ovog tretmana kosa je obnovljena, ravna, svilenkasta što dosta skraćuje vreme koje je potrebno za njeno stilizovanje, čak i oštećena i suva kosa vraća svoj sjaj.
Keratin je vlaknasti protein koji se prirodno nalazi u kosi i deluje kao štit od vlage koja je primarni uzrok kovrdzanja. On štiti epitelne ćelije od stresa i oštećenja, veoma je čvrst, postojan i vodootporan. Prirodni keratin ima zaštitnu funkciju, koji vrši isprepletan sa aminokiselinama. Ispravljanje kose keratinom je tretman koji je namenjen svim damama koje žele lepu, ravnu i glatku kosu bez stalne upotrebe pegle za kosu i feniranje. Keratinsko ispravljanje je jednako dobro za sve tipove kose, pa čak i oštećenu, farbanu ili tanku kosu, samo je važno da se prepustite pravom profesionalcu. Efekat keratinskog tertmana kose traje od 3 do 6 meseci, u zavisnosti od toga da li je kosa zdrava, blago ili jako oštećena, i naravno u zavisnosti od toga kako se brinete o njoj nakon posete salonu.

Ruska kosa

Nadogradnja kose predstavlja brzu i jednostavnu metodu uz koju možete produžiti i progustiti svoju prirodnu kosu sa potpuno prirodnim efektom. Osim što je za samu aplikaciju ove kose potrebno manje vremena u odnosu na ostale metode, ona je i najbezbednija za vašu prirodnu dlaku, izgleda vrlo prirodno i pogodna je za pravljenje najrazličitijih frizura.
U našem salomu možete pronaći najkvalitetniju rusku kosu.

Kontaktirajte nas

Adresa

Aura Profi Šabac
Masarikova 2
15000 Šabac
Serbia


Web site:
www.auraprofi.com

Kontakt

Email: auraprofi@yahoo.com
Tel: 381 15 350 693
Tel: 381 15 349 984
Mob: 381 63 355 644

This page was created with Mobirise