Stilizovanje trepavica

Mobirise

Svilene trepavice su svilene ekstenzije kojima se izvodi nadogradnja trepavica.
Svilene trepavice su najtrazenija metoda ekstenzije jer oku daju prirodan i zavodljiv izgled, a sto je najbitnije ne izgledaju napadno. Izgledaju veoma suptilno i nezno, a dobija se efekat produzenih, uvijenih i guscih trepavica.
Metoda aplikacije moze se vrsiti na svim duzinama trepavica, a kombinacijom niti razlicitih duzina moze se promeniti i sam izgled i oblik oka.

Brow lift

Brow lift je savršen tretman za one koji žele lepe i sređene obrve, ali ne žele trajnu sminku na obrvama. Brow lift je proces oblikovanja dlačica obrva kako bi one ostale u željenom obliku. Prirodan izgled guste i lepo oblikovane obrve i sve to ide uz tretman koji traje samo sat vremena, a vaše obrve ostaju sređene narednih 3 - 5 nedelja. Brow lift podrazumeva lifting i farbanje obrva, to je neinvazivni tretman koji deluje na oblikovanje prirodnih dlačica.

Lash lift

Lash lift treman predstavlja metodu postizanja gustih, dužih i tamnijih prirodnih trepavica. Naime, prirodne trepavice klijentkinje se tretiraju keratinom, koji ima sličan efekat kao kada se nanosi na kosu. Na taj način se potiže “podizanje” trepavica, produžava se njihova dužina, povećava gustina, ali i potamnjuje boja.
Lash lift je idealan tretman za klijentkinje cije su trepavixe kratke, ravne, svetle boje. posle tretmana odmah je vidljiva bolja gustina, duzina i tamnija boja.
Efekat Lash lifta traje oko 6 - 8 nedelja, u zavisnosti od brzine rasta vađih trepavica

Iscrtavanje obrva kanom


Farbanje obrva kanom daje prirodan izgled, ne utiče negativno na strukturu i pravu boju dlake, toniranje kanom je bez stetnih sastojaka, mogu koristiti trudnice.
Kana se lako nanosi, ima širok izbor prirodnih nijansi, pogodno je za bilo koju strukturu kože.
Stilizovane obrve kanom zadržavaju boju 3-5 nedelja, a apostepeno se ispiraju.

Kontaktirajte nas

Adresa

Aura Profi Šabac
Masarikova 2
15000 Šabac
Serbia


Web site:
www.auraprofi.com

Kontakt

Email: auraprofi@yahoo.com
Tel: 381 15 350 693
Tel: 381 15 349 984
Mob: 381 63 355 644

https://mobirise.com html site maker