Nega lica

Mobirise


Higijenski tretman lica

Higijenski tretman lica je neizostavni deo lične higijene. Podrazumeva čišćenje kože, pročišćavanje pora, kao i hidriranje i pojačavanje mikrocirkulacije kože. Koža je najveći organ ljudskog tela. Ona nas štiti od štetnih radikala iz naše okoline i kao takva jedna od mnogobrojnih uloga u našem organizmi ima barijernu ulogu. Shodno tome, ona najviše trpi posledice suvog vazduha, vetra, zagađenosti okoline, patogenih mikroorganizama koji se nalaze svuda oko nas. Higijenski tretman lica podrazumeva, dubinsko čišćenje kože, te se na taj način odstranjuju orožali slojevi kože na licu, reguliše se višak sebuma, komedoni koji su poznatiji kao mitiseri. Cilj higijenskog tretmana Omogućava našoj koži da bude zdrava, čista, hidrirana, negovana, sa ujednačenim tenom. Svakako se može uvrstiti u tretmane prevencije ožiljaka od akni i starenja. Prilikom higijenskog tretmana lica, kozmetičar pravi izbor preparata koji će najbolje poboljšati stanje vaše kože. Preporučuje se svima, kako pripadnicama ženskog pola, tako i pripadnicima muškog pola.

Problematična i aknozna koža

Akne predstavljaju jedan od najvećih ako ne i najveći problem kože. Karakterisu se papulama, pustulima, komedonima, inflamisanim nodusima, dubokim inflamacijskim procesima.
Problematična i aknozna koža se najčešće javlja u periodu adolescencije, podjednako je prisutna i kod devojaka i kod mladića. Međutim, problematična i aknozna koža, prisutna je kao problem i kod odraslih, naročito kod zena koje prolaze kroz hormonske promene, u periodu menstruacija ili kod poremecaja vezanih za hormone, kao sto je sindrom policističnih jajnika.
Borba sa svim ovim promenama na koži može se vrlo brzo rešiti stručnom procenom trenutnog stanja kože, primenom terapijskog procedura i preporukom adekvantne kućne nege.
Dobra vest je da se efikasnošću kozmetičkih tretmana postižu rezultati potpunog izlečenja i što se ranije počne sa terapijom to je manji rizik od trajnih posledica, kao sto su ožiljci.

Profi Derm

Profi Derm je kombinacija najsavremenije tehnologije sa tačno odabranim aktivnim sastojcima koji deluju na ćelijskom nivou kako bi postigli zagarantovane, brze i vidljive rezultate. Savremena hipoalergijska kozmetika, koja je u potpunosti isključila prisustvo parabena iz svog sastava, kao i GMO, minerale i alkohole.

PRX- T33 hemijski piling za biorevitalizaciju

Plašite se igli ? Ne volite invazivne i jake tretmane koji iritiraju ? Nemate vremena za duži proces oporavka kože nakon tretmana ? Plašite se da ćete pogrešiti sa negom kože nakon tretmana ? Ali ipak želite tretman lica koji će izbrisati znakove starenja, osvežiti vašu kožu, vratiti joj jedrinu i blistavost, smanjiti bore i povećati elastičnost ?

Savršeno rešenje za vas je PRX-T33 hemijski piling za biorevitalizaciju kože,koji se preporučuje za sve tipove kože i u svim životnim dobima, a možete ga raditi tokom cele godine!

Ovaj tretman predstavlja poslednju reč inovativne medicine u oblasti dermatologije! Biorevitalizacija je najbolji način da se koža podmladi i da se uklone posledice i nedostaci nastali starenjem, ali i uticajem spoljašnjih faktora.

Nazivaju ga pilingom bez pilinga, jer perutanja i ljuskanja kože, koje je karakteristično za hemijski piling, u ovom slučaju nema. Koristi se za različite probleme kože tokom celog života kako kod žena, tako i kod muškaraca. Primenjuje se u lečenju ožiljaka kod dece do 12 godina i za rešavanje problema masne i aknozne kože. Odlično je rešenje i kako za melazme i hiperpigmentacije, tako i za strije.

Kako izgleda tretman ?
Tokom tretmana se ne koriste se injekcije, procedura je potpuno bezbolna i ne zahteva oporavak. Tretman započinjemo temeljnim čišćenjem kože, nakon kog se masažnim pokretima preparat utrljava u kožu, čime podstičemo proces zatezanja kože, vršimo piling koji uklanja orožale i izumrle ćelije, kao i nečistoće stratum corneuma. Na kraju tretmana se na potpuno čisto i pilingom osveženo lice nanosi krema za određeni tip kože, kako bi bila nahranjena i potpuno zaštićena od spoljašnjeg uticaja.

Kako PRX-T33 deluje ?
Preparat deluje tako što stimuliše faktore rasta fibroblasta, bez izazivanja upalnih procesa i oštećenja kože. Zahvaljujući trihlorsirćetnoj kiselini, vodonik peroksidu i kojičnoj kiselini, tretman ima izbeljujući efekat, te je indikovan za kožu sa hiperpigmentacijama, melazmom i staračkim pegama, uz zadržavanje prirodnog ton kože. Smanjuje znakove starenja, primenjuje se u terapiji ožiljaka, za dubinsko čišćenje pora i biorevitalizaciju lica, vrata i dekoltea.

Tretman je vrlo prijatan, sa osećajem blagog zagrevanja kože. Traje 30 minuta, a nakon tretmana možete odmah da se vratite svakodnevnim aktivnostima. Efekat je vidljiv odmah po završetku tretmana. Kvalitet kože je znatno poboljšan, elastičnija je, zategnutija, ten je osvežen i ujednačen. Promene na koži kao što su hiperpigmentacije i strije su ublažene odmah nakon prvog tretmana.

Savet naših kozmetičara
Za maksimalne i dugoročnije rezultate podmlađivanja koji su zagarantovani, preporučuje se prethodna primena higijenskog tretmana sa Damask ružom i Oxigen therapy sa vitaminom C.

Bio Re Peel Cl3

Najnoviji hit u svetu dermatologije i estetike, koji pruža biostimulaciju, revitalizaciju i piling u jednom.
Radi se o inovativnoj dvofaznoj tehnologiji, koja kombinuje biostimulirajuće, revitalizujuće i piling efekte, razvijenoj u Italiji od strane CMED Aesthetics.
Kombinacija aktivnih komponenti ovog preparata omogućava efikasnu borbu protiv starenja kože, efekta izloženosti ultraviolentnom zračenju, hiperpigmentacijama, manifestacijama akni. Zasniva se na blagom pilingu u kombinaciji sa snažnom proliferacijom kože i stimulacijom procesa biosinteze, koji pomažu obnovi strukture kože. Proizvod je pogodan za mladu kožu u prisustvu akni u akutnoj fazi, komedonalnom obliku akni, mladim ili svežim ožiljcima i manjim borama.

Zašto da se odlučite baš za ovaj tretman ?
Tretman se radi bez ubrizgavanja, nema efekte smrzavanja, ne zahteva anesteziju, daje trenutni rezultat i deluje multifunkcionalno. Proizvod ne oksidira i ne tamni, te je pogodan za sve uzraste, celo telo i može se koristiti tokom cele godine, jer ne uzrokuje fotosenzitivnost.
Koristi se u kombinaciji sa drugim tretmanima, a namenjen je revitalizaciji kože celog tela, lečenju akni u akutnoj fazi, komedonalnih akni i ožiljaka od akni, tretiranju proširenih pora i masne kože, lečenju melazme i drugih hiperpigmentacija. Proizvod je namenjen kako za lice, tako i za telo.
Savet kozmetičara :
Pre upotrebe BioRePeelCl3, preporuka je primena higijenskog tretmana.

Kontaktirajte nas

Adresa

Aura Profi Šabac
Masarikova 2
15000 Šabac
Serbia


Web site:
www.auraprofi.com

Kontakt

Email: auraprofi@yahoo.com
Tel: 381 15 350 693
Tel: 381 15 349 984
Mob: 381 63 355 644

Made with Mobirise