Tretmani mršavljenja i anticelulit

Mobirise

Lipo laser
Laserska lipoliza je neinvazivna procedura za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga sa različitih delova tela. Procedura ima dvojaki efekat, istovremeno smanjuje masne naslage i zateže kožu.
Tretman je potpuno komforan i bezbedan.

Brazilska maderoterapija

Brazilska maderoterapija je vakuum metoda ukljanjanja celulita. U osnovi je vrlo efikasna stimulacija limfne drenaze. Limfnom drenazom i pokretanjem cirkulacije tela se ujedno aktivira metabolizam i organizam počinje brze da radi sam na izbacivanju masnih naslaga, toksina pa i celulita. Prednosti brazilske maderoterapije jeste odmah vidljivo smanjenje masnih naslaga oko struka, oblikovanje butina i zadnjice, smanjnenje naslaga na leđima i stomaku. Brazilska maderoterapija je efikasnija od klasicne maderoterapije i kod ponovljenih tretmana koza se zategne i celulit je znatno manje vidljiv.

Gipsane bermude

Gipsane bermude predstavljaju tretman namenjen tretiranju celulita, otecenih nogu i stomaka. Aktivne supstance gipsanih bermuda deluju međusobno, učvršćuju kožu, daju elastičnost, podižu tonus, tope masne naslage i izbacuju visak tecnosti. Tretmanom se podstice protok limfe, što dovodi do oslobađanja štetnih materija koji su glavni uzrok stvaranja celulita. Ovim se vrsi detoksikacija koze, a jos bolji rezulati se postizu sa kombinovanjem anticelulit masaze ili rucnom limfnom drenazom.

Vakumslim 48

Tretman vakumslim je prirodan, bezbedan i bez kontraefekata, a rezultati su odlicni, centimetri nestaju, koza se zateze, metabolizam ubrzava, voda izbacuje a telo se oslobađa od štetnih materija. Preporucuje se svima koji zele zategnutu kozu, kao i nestanak masnih naslaga i celulita. Kombinacijom serijskih preparata i vakuum kese tokom samo jednog tretmana moze se izgubiti nekoliko centimetara u obimu struka, butina, zadnjice. Najbolji rezultati se postizu serijom tretmana u kombinaciji sa maderoterapijom.

Guam blato

Ukoliko planirate da krenete u borbu protiv celulita, ali vam je koža osetljiva, imate proširene vene i kapilare, te niste indikovani ni za jednu vrstu anticelulit tretmana, mi vam nudimo rešenje. Vreme je za šok tretman Guam Blatom. Delotvoran preparat sa jasnim poreklom supstanci koje ulaze u sastav i definisanim načinom obrade, koji ga čini potpuno prirodnim tretmanom.
Guam svoje alge crpi iz okeana na severu Francuske, tradicionalnim načinom se suši, pa se kasnije transportuje do Italije gde se meša sa glinom iz Sicilije i eteričnim uljima. Tajna algi je u mineralima i elementima u tragovima i snažnom ubrzanju metabolizma, što čini sagorevanje masti.
Vrsta tretmana Guam blatom
Hladni tretman predstavlja blato sa dodatkom mentola i divljeg kestena, namenjeno osetljivoj koži, sa proširenim venama i kapilarima. Intenzivno hladi, a delovanje mu je duboko na celulit i masne naslage.
Topli tretman sadrži visoke koncentracije algi guam, gline i eteričnih ulja, koja deluju na najtvrdokorniji celulit i posle nekoliko tretmana eliminiše čak nekoliko centimetara celulita.
Rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana!
Uverite se zašto imam najveću uspešnost u borbi protiv celulita!

Maderoterapija


Masaža oklagijama predstavlja vrstu masaže koja se zasniva na korišćenju drvenih ekemenata različitih oblika.
Efekti :
- Razbijanje celulita
- Uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga
- Redukcija obima tela
- Zatezanje kože
- Oblikovanje figure
- Stimulacija limfnog sistema
- Izbacivanje toksina i viška tečnosti

Kontaktirajte nas

Adresa

Aura Profi Šabac
Masarikova 2
15000 Šabac
Serbia


Web site:
www.auraprofi.com

Kontakt

Email: auraprofi@yahoo.com
Tel: 381 15 350 693
Tel: 381 15 349 984
Mob: 381 63 355 644

Created with Mobirise - Go here