Masaže

Mobirise

Da li ste upoznati sa svim blagodetima koje jedna masaža može da pruži vašem telu?
Da li znate koje sve vrste masaža postoje i kako pravilno odabrati istu?
Naši iskusni terapeuti će Vam pomoći u odabiru prave masaže i u postizanju potpunog efekta.
Iako je svima potrebna, nije za sve indikovana, te naglašavamo da se ne primenjuje u toku menstrualnog ciklusa, rizične trudnoće, proširenih vena, neuropatija, itd. Ali u tom slučaju, budite uvereni da će naši terapeuti odabrati adekvatnu zamenu, jer samo našem salonu možete pronaći preko 25 vrsta masaža.
Masaža je način da se kvalitetno provede slobodno vreme i da se posveti maksimalna pažnja sebi. U zavisnosti od toga koliko želite da imate vreme izdvojeno i posvećeno isključivo vama, toliko često se i preporučuje. Ipak, minimum koji je potrebam da biste telo i organizam negovali i sačuvali od stresa i brzine života jeste jednom nedeljno.
U našem salonu nudimo najširi spektar masaža, u najprijatnijem ambijentu u gradu.

Limfna drenaža

Limfni sistem je nas EKOSISTEM. Njegovu funkcionalnu osnovu čini cirkulisanje vode koja čini 60- 70 % naše telesne mase. Deli se na vode u ćelijama i van njih, koja se još deli na krv (krvnu plazmu), tkivnu tečnost i limfu.
Limfni drenaža je procedura čiji je cilj da limfni sistem vrati u „ kondiciju“ i poveća njegovu funkcionalnost. Manuelna limfna drenaža je tehnika kojom se efikasno rešavaju limfni edemi i uspešno se izbacuje višak tečnosti iz organizma. Pokreti su prilagođeni da deluju direktno na limfni sistem, koji ne smeju biti bolni! Stimulišu vensku i limfnu cirkulaciju, doprinosi boljoj ishrani i detoksikaciji organizma, a ono što je izdvaja od ostalih procedura jeste da poboljšava imunski sistem.
Limfna drenaža se primenjuje kod :
- Otečenih nogu, poznatije kao „ teške noge“
- Prevencija celulita, venske isuficijencije, proširenih vena
- Osnova terapije kod svih metoda mešavljenja i kao početak redukcionih i detoksikacionih dijeta
- Omogućava mršavljenje u regijama koje inače odolevaju redukciji masti
- Prevencija i usporavanje nastanka znakova starenja kože
- Za jačanje imuniteta organizma
- Prevencija migrena i glavobolja
- U sportskoj medicini
- Terapija nakon liposukcije i drugih metoda estetske hirurgije- ubrzava regeneraciju tkiva, smanjuje otok, bol, napetodt i znatno skraćuje period oporavka

Masaža svećom

Holistička masaža koja ima za cilj da ublaži psihički i fizički zamor. Nastala je iz drevne tajlandske masaže, kada su se sveće i lekovito bilje potapali u kokosovo ulje i zagrevali u kokosovoj ljusci.
Ono što izdvaja ovu masažu u odnosu na druge vrste relax masaža jeste sveća sa kojom se radi. Zapaljena sveća se pretvara u fino svilenksasto ulje, a mirisom eteričnih ulja dobijamo aromaterapiju. Poseban užitak daje sam početak masaže, gde se zagrejano ulje sipa direktno na kožu i laganim pokretima se telo priprema za dalju masažu. Kako je ulje toplo na koži se odmah postiže efekat mikrocirkulacije. Po završetku masaže, koža ostaje svilenkasto nežna, a opojni mirisi esencijalnih ulja još dugo ostaju u vazduhu.
Iskoristite priliku da tokom masaže, pored lekovitosti samog dodira stručne osobe koja vas masira, vaše telo primi blagodeti prirodnih biljnih ekstrakata i ulja koja će ubrzati vašu cirkulaciju, pomoći da hranljive materije dopru u tkivo, toksini izbace, a mišići i nervi opuste, bol nestane.

Terapeutska masaža

Imate bolove u leđima, nogama, vratu ili u mišićima ? Puno vremena provodite u sedećem položaju, za kompjuterom ili volanom ?
Mi Vam nudimo rešenje u vidu terapeutske masaže, koja predstavlja skup masažnih pokreta koji su bazirani isključivo na otklanjanju napetosti i bola. Intenzivnim pokretima se razbijaju miogeloze, koje predstavljaju čvoriće nastale prilikom nakupljanja mlečne kiseline. Ukoliko osećate bol, terapeut će prvo uočiti razlog bola i odrediti kojom vrste masaže treba tretirati nastalu tegobu. Terapeut tokom ove masaže deluje na bolno ili napeto mesto, te prodire dublje u mišićno tkivo. Cirkulacija postaje bolja, mišići vleđa i vrata se opuštaju, postaju bolje prokrvljeni, što se manifestuje kao osećaj lakoće i opuštenosti. Terapeutska masaža leđa ima blagotvorno dejstvo na ceo organizam, jer otklanja sve blokade i nakupljeni stres u telu.
Uverite se zašto je terapeutska masaža najbolji izbor nakon napornog radnog dana ili nekog vrlo stresnog događaja.

Toplo kamenje


Masaža vulkanskim kamenjem je prirodna terapija za napete mišiće i oštećena meka tkiva. Tokom ove terapije, glatko i toplo kamenje se stavlja na odeređene regije vašeg tela kako bi pojačalo dejstvo i benefite. Ovo kamenje je uglavnom napravljeno od bazalta, vrste vulkanskog kamenja koje zadržava toplotu zbog visokog sadržaja gvožđa. Greje se na oko 50-60 stepeni u čistoj vodi u grejaču. Masaža toplim kamenjem ublažava napetost mišića i bol, pospešuje bolju cirkulaciju krvi, može uticati na mentalno zdravlje smanjujući stres i anksioznost.

Kontaktirajte nas

Adresa

Aura Profi Šabac
Masarikova 2
15000 Šabac
Serbia


Web site:
www.auraprofi.com

Kontakt

Email: auraprofi@yahoo.com
Tel: 381 15 350 693
Tel: 381 15 349 984
Mob: 381 63 355 644

Page was created with Mobirise