O nama

G-đa Aleksandra Lazarević, dipl. pravnik i primenjeni kozmetičar, osnovala je firmu AURA-PROFI pre skoro 20 godina. To je najpre bio samo kozmetički salon koji je zahvaljujući specijalizacijama koje je g-đa Aleksandra sticala u inostranstvu (Pariz, Minhen, Baden, Bolonja, Singapur, Budimpešta, Hanover, Krakov, Las Vegas...) vrlo brzo postao moderan salon koji prati evropske trendove, a zatim se proširio u firmu koja se danas sastoji od veleprodaje opreme za kozmetičke i frizerske salone i tri moderna salona: kozmetički i frizersko-kozmetički i SPA centar u Šapcu i kozmetički salon u Bogatiću.

 

 

AURA-PROFI je danas najveća i najobuhvatnija uvozno-izvozna firma na teritoriji bivše Jugoslavije koja se bavi opremom za kozmetičke i frizerske salone. Generalni je zastupnik poljske kozmetike za lice i telo Bilenda, američke kompanije SINA za opremu za nadogradnju noktiju, italijanskih kozmetičkih lupi AFMA i italijanskih farbi i preparata za kosu Cotril.

 

Ono što je takođe bitno je da svoj program prodaje kao i usluga AURA - PROFI  prati odgovarajućom edukacijom od strane stručno osposobljenog osoblja. U okviru našeg trening centra možete dobiti sve vrste obuka za rad u frizerskim i kozmetičkim salonima.